Jeg er 48 år og tidligere skolelærer. Nu arbejder jeg delvist med Rosenmetoden & TRE, samt har et fleksibelt deltidsjob som webansvarlig på en wobshop.

I 2017 afsluttet jeg en kandidat i idræt og sundhed, hvor jeg især dykkede ned i den kropsorienterede gren af filosofien, fænomenologi. Her har jeg bl.a. skrevet den videnskabelige artikel, der er link til nederst på forsiden. Den handler om den somatiske praksis TRE og dens berettigelse i offentligt regi. Jeg har også lavet en større undersøgelse til mit speciale om Rosenmetoden, hvor jeg har beskrevet den særlige form for interaktion, der er i metoden. Det er der kommet en anden videnskabelig artikel ud af, der er publiceret i International Journal of Rosen Method Bodywork. Artiklen handler om hvordan den særlige form for berøring, der anvendes i metoden, kan åbne for fortrængte oplevelser og transformere dem til indsigter om eget liv. Det at åbne tidligere svære oplevelser i et trygt rum og på et kropsligt plan, gør at man kan omprogrammere følgevirkningerne af det der har sat sig fast som en automatisk reaktion i kroppen. 

Jeg har mange flere skriverier i hovedet og elsker at koble de erkendelser jeg gør mig med Rosenmetoden og TRE i mit møde med klienterne med især tankerne fra den kropsorienterede filisofi; fænomenologi. Det giver mig en større og større bevidsthed om hvordan jeg kan hjælpe mine klienter med at give slip på uforløste følelser, smerter og uro i kroppen. 

Privat har jeg en dejlig kæreste som bor i Vejle og to skønne børn på 12 og 14 år.